Sexy lingerie: Verleid je partner

Dames! Zo denken mannen écht over jouw sexy lingerie!

Mannen doen er niet zo moeilijk over en kopen gewoon een 10-pack van dezelfde boxershorts, maar vrouwen steken vaak wat meer moeite en energie in het vinden van het juiste ondergoed. Sommigen gaan voor comfy, terwijl andere vrouwen gaan voor sexy of héle dure setjes. Het dragen van de juiste lingerie kan het zelfvertrouwen van de vrouw een echte boost geven. Maar wat vinden mannen eigenlijk van die ingewikkelde, uitdagende lingerie? Wij zijn op onderzoek uit gegaan!

Waarom houden vrouwen van lingerie?

Allereerst, waarom houden vrouwen zo van lingerie? Omdat het ze een fijn en sexy gevoel geeft. Of juist een heel erg comfortabel gevoel. Daarnaast is het dragen van sexy lingerie onder je kleding een soort van sexy geheimpje. Alleen zij weet wat voor lekkers er onder die jeans en wijde trui verstopt zit!

Hoe denken mannen over lingerie?

Veel vrouwen denken dat mannen lingerie bewonderen omdat zij het idee waarderen dat de vrouw haar best doet voor hem. Dat klopt voor een deel, maar een peperduur Frans lingeriesetje wordt waarschijnlijk niet op waarde geschat. De meeste mannen hebben geen idee hoeveel een vrouw kwijt is aan een leuke beha. Je hoeft ons dan ook niet proberen te imponeren met lingerie van luxe stoffen zoals zijde en kant. Veel mannen zien het nut niet in van het betalen van honderden euro’s voor iets dat er in 30 seconden weer afvliegt 😉 Dat geld kan beter besteed worden aan een abonnementje voor Ziggo Sport, om maar wat te noemen.

Lingerie

Waar maak je mannen dan blij mee?

Kijk, het is vrij logisch dat een man je sexyer vindt als jij een mooi setje aan hebt dan wanneer jij in een grote, roze verwassen onderbroek met gaten rondloopt. Maar honderden euro’s uitgeven aan een setje is eigenlijk weggegooid geld. Tenzij je het als vrouw voor jezelf doet natuurlijk! Want sexy lingerie dragen vrouwen natuurlijk niet per definitie voor hun partner.

“Sexy lingerie dragen vrouwen natuurlijk niet per definitie voor hun partner.”

Maar wil jij je partner blij maken met het dragen van een sexy setje? Kies dan iets dat niet al te ingewikkeld is. Houd het simpel zodat hij het makkelijk uit kan trekken of verras hem met iets dat totaal anders is dan jouw gewoonlijke stijl.

En geloof mij dames, een mannenhand is snel gevuld! Een doorzichtige babydoll die net over de billen heen gaat is behoorlijk opwindend. Zeker wanneer er niks onder gedragen wordt. Sexy lingerie kan je ook helpen om een beetje uit je comfort zone te stappen en je een keer van een andere kant te laten zien. Wanneer jij in één keer voor hem staat met een sexy body met open cups en kruis is de kans groter dat je hem op een onvergetelijke avond trakteert. En dames, jullie hoeven echt niet bang te zijn dat wij een gewoon stringetje als te ordinair beschouwen. Hoe meer we van jullie billen kunnen zien hoe beter 😉