Het genot van prostaatmassage

Het genot van prostaatmassage: de mannelijke g-spot

Heb jij wel eens gehoord van een prostaatmassage? Misschien ben je er al een tijdje erg nieuwsgierig naar, of misschien vind je het een beetje raar en denk je dat het niks voor jou is. Maar geloof ons: een orgasme door prostaat stimulatie is ontzettend lekker! In dit artikel leggen wij uit hoe jij jezelf of je partner kan verwennen met een heerlijke G-spot massage!

De prostaat: de mannelijke G-spot

Jarenlang hebben zowel vrouwen- als mannentijdschriften geschreven over de vrouwelijke g-spoten waar je deze kunt vinden. Maar nu is het de hoogste tijd om ook de mannelijke g-spot eens in de schijnwerpers te zetten. Voor een heerlijk, intens en meervoudig orgasme, zou iedereen moeten weten hoe je een prostaat moet stimuleren.

Voordat we verder de diepte ingaan, moet je echte precies weten waar je mee te maken hebt! In wetenschappelijke termen: zijn g-spot is de prostaatklier. Deze ligt tussen de anus en het scrotum in. Alle zenuwbanen die zorgen voor zijn erecties, orgasmen en zaadlozingen komen hier samen. De prostaatklier zorgt voor het aanmaken en vervoeren van zaadvocht.

Door de klier van binnenuit te masseren, kunnen mannen een intens orgasme ervaren. Deze voelt vaak ook nog eens een stuk heftiger aan dan een normaal orgasme. Daarnaast is het legen van de prostaat hartstikke gezond! Wanneer het zaadvocht in de prostaat niet regelmatig wordt vrijgegeven kunnen bacteriën zich gaan ophopen. Door de prostaat regelmatig te masseren voorkom je dit en houd je de klier in goede conditie!

Het masseren van de prostaat, ook wel het ‘commandocentrum’ genoemd, geeft jou de volledige controle en zorgt dat jouw man in de zevende hemel is door een krachtig en adembenemend orgasme. Of drie… Ja, dat heb je goed gelezen, soms kan stimulatie van de prostaat zo krachtig zijn dat het niet ongebruikelijk is dat hij een meervoudig orgasme beleeft. Maar laten we nog niet te ver vooruit lopen.

mannelijke g-spot

Hoe vind je de P-spot?

We hebben je al verteld dat je de prostaatklier tussen zijn scrotum en anus kunt vinden. Op ongeveer 5 cm diepte is aan de buikzijde een verhard stukje, ter grootte van een walnoot te voelen. Hier bevindt zich de prostaat. De prostaat ligt in een uiterst gevoelig gebied, waar verschillende zenuwuiteinden samenkomen. Deze zenuwen reguleren onder andere de bloedtoevoer naar de penis en het orgasme.

Hoe stimuleer je de prostaat?

Je hebt de prostaat gevonden, hoe nu verder? Masseer zijn prostaat zachtjes om hem te laten wennen aan het gevoel. Onthoud dat de zenuwuiteinden supergevoelig zijn, dus wees voorzichtig in het begin. Breng indien nodig steeds glijmiddel aan. Wanneer hij geniet van deze sensatie, kun je de druk een beetje opvoeren. De prostaat laat zich het makkelijkst masseren in een liggende positie. Laat hem op zijn rug op bed liggen met de knieën een beetje omhoog. Breng voorzichtig je vinger naar binnen en beweeg deze richting zijn navel. Wanneer je een kleine verdikking voelt, weet je dat je de prostaat hebt bereikt!

“Onthoud dat de zenuwuiteinden gevoelig zijn, dus wees voorzichtig in het begin”

Wanneer je liever niet je vingers gebruikt kun je een prostaatspeeltje gebruiken, zoals prostaat dildo’s en prostaat vibrators. Denk er aan altijd voldoende glijmiddel te gebruiken, bijvoorbeeld glijmiddel op waterbasis.