Masturberen zonder handen

Hoe gebruik je een automatische masturbator?

Waar het erotische assortiment voor mannen een aantal jaar geleden slechts uit een paar opblaaspoppen en vieze blaadjes bestond, komen de heren er vandaag de dag een stuk beter vanaf. Zo zijn er diverse masturbators verkrijgbaar die qua gevoel niet veel onderdoen voor het echte werk. Het wordt onze mannen steeds makkelijker gemaakt om aan onze behoeftes te komen. Zo zijn er tegenwoordig zelfs speeltjes voor mannen waarbij je helemaal niks meer hoeft te doen. Heerlijk toch? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over automatische masturbators!

Automatische masturbator

Een automatische masturbator speelt in op de behoefte van veel mannen, die het liefst zo min mogelijk doen na een harde dag werken en toe zijn aan een moment van ontspanning. Een automatische masturbator stimuleert de penis met een simpele druk op de knop, waardoor je nog maar weinig zelf hoeft te doen. Op die manier kan je als man lekker achterover leunen en je volledig concentreren op de sensaties die je ervaart.

“Op die manier kan je als man lekker achterover leunen en je volledig concentreren op de sensaties die je ervaart.”

De sleeve, het penetreerbare gedeelte, is aan de binnenkant vaak voorzien van stimulerende structuren, zoals noppen en ribbels. Deze structuren zorgen voor een plezierige wrijving tijdens penetreren en versterken hiermee tevens het orgasme. De meeste automatische masturbators hebben een penetreerbare opening die de penis in zijn geheel omsluit. Maar er zijn ook masturbators met een meer open ontwerp.

Teazers Orale Masturbator

 

Waar kan je een keuze uit maken?

Verschillende functies

Automatische masturbators kunnen gebruik maken van de volgende stimulatie mogelijkheden:

  • Vibraties – De masturbator is voorzien van één of meerdere motoren in de schacht die trillingen veroorzaken. Vaak wordt er een motor aan het begin van de opening geplaatst en aan het uiteinde, om de gehele penis van vibraties te voorzien.
  • Rotaties – Een aantal automatische masturbators hebben een roterende schacht om de penis mee te stimuleren. Veel van deze masturbators maken gebruik van kralen die langs de penis heen roteren. De rotatiesnelheid is in de meeste gevallen naar wens aanpasbaar.
  • Pulserende/stotende functie – Een masturbator met een pulserende functie, maakt een op- en neergaande bewegingen. Het gevoel van deze masturbators is daardoor te vergelijken met dat van orale seks.

Eikel- of penisstimulatie

Naast de verschillende functies en het aantal motoren, is het ook mogelijk om te kiezen uit een automatische masturbator die de gehele penis stimuleert, of eentje die slechts voor het stimuleren van de eikel is bedoeld.

Eikel stimulatorFun Factory - Manta Masturbator - Groen

Open masturbators

Een aantal mannenspeeltjes, zoals de Hot Octopuss serie, hebben meer een open ontwerp. Voor mannen met een erectiestoornis is het zo bijvoorbeeld mogelijk om hun penis in het speeltje aan te brengen zonder dat deze stijf is.Boners Vibrerende Handjob MasturbatorPulse Duo Masturbator

De Autoblow

Een bekend voorbeeld van een pulserende masturbator is de Autoblow masturbator. Dit speeltje is aan de binnenkant voorzien van een aantal dicht op elkaar geplaatste kralen. Deze bewegen over de gehele schacht van de penis heen. Omdat niet elke man hetzelfde formaat in zijn broek heeft zitten, zijn er verschillende formaten van de Autoblow verkrijgbaar. Bekijk het onderstaande filmpje om meer te leren over de techniek van dit populaire mannenspeeltje!

Autoblow A.I. Blowjob Machine

 

Zo gebruik je een automatische masturbator

Voor het inbrengen van het geslachtsdeel, kan de opening en de binnenzijde van de sleeve worden voorzien van glijmiddel. In verband met het materiaal van de meeste masturbators kan het beste voor een glijmiddel op waterbasis worden gekozen. Dit vergemakkelijkt de penetratie. Breng vervolgens de eikel of penis in het speeltje aan en schakel langzaam tussen de verschillende vibratie-, rotatie- of pulsatiestanden.

“In verband met het materiaal van de meeste masturbators kan het beste voor een glijmiddel op waterbasis worden gekozen. Dit vergemakkelijkt de penetratie.”