Populaire BDSM fantasieën

6 populaire BDSM fantasieën uitgelegd!

Het hebben van seksuele fantasieën is een normaal onderdeel van seks. In gedachten maak je bepaalde voorstellingen van hoe iets zou kunnen zijn, waardoor je het soms bijna als een soort film voor je kunt zien. Wanneer je merkt dat bepaalde verbeeldingen jou aanspreken, kan dit je doen besluiten het eens uit te proberen.

Binnen BDSM worden de fantasieën vaak door middel van een rollenspel tot werkelijkheid gebracht. Een rollenspel kan behoorlijk spannend zijn doordat jij en je partner je in een rol te verplaatsen die waarschijnlijk minder gebruikelijk voor jullie is. Het kan een manier zijn om even aan de dagelijkse werkelijkheid te ontsnappen. We hebben de 6 populairste seks fantasieën van BDSM’ers voor jou op een rijtje gezet.

Vastgebonden worden

Bij bondage wordt één van de partners door de ander vastgebonden en zo in haar of zijn bewegingsvrijheid beperkt. Het gevoel om de controle af te dragen aan iemand anders en het gevoel van machteloosheid wat daarbij komt kijken, is een populaire fantasie van veel BDSM’ers. Voor een submissive kan de beperking in beweging een bevrijding zijn van verantwoordelijkheden uit het dagelijks leven. Daarnaast stelt het de onderdanige in staat zich volledig te focussen op haar of zijn eigen genot. De vastbindende partner heeft bij bondage de volledige controle en zo alle vrijheid om zijn fantasie de vrije loop te laten.

Om iemand in zijn of haar bewegingsvrijheid te beperken zijn er verschillende bondage speeltjes verkrijgbaar zoals bondage touwen, boeien of spreidstangen die bepaalde lichaamsdelen uit elkaar houdt.
Zwarte Kunstlederen Handboeien

De verkrachters fantasie

Geloof het of niet, veel vrouwen fantaseren wel eens over een verkrachting. Uit recente studies is gebleken dat bijna 90 procent van de vrouwen weleens over gedwongen seks fantaseert. Seksueel misbruik is natuurlijk een afschuwelijke overtreding, maar waarom wordt er dan zoveel over gefantaseerd? Uit het onderzoek komt naar voren dat een verkrachtingsfantasieën vooral populair zijn bij avontuurlijke vrouwen die erg open over seksualiteit. Zij zijn eerder geneigd om te fantaseren over situaties die verder gaan dan wat ze ooit zouden willen ervaren.

“Uit recente studies is gebleken dat bijna 90 procent van de vrouwen weleens over gedwongen seks fantaseert.”

Het idee van een extreem dominante persoon die geen tegenspraak duldt, wordt door veel vrouwen als het meest opwindende aspect van deze fantasie gezien. Met behulp van een rollenspel kan deze fantasie op een meer ‘onschuldige’ wijze worden uitgevoerd.

Seks met een vreemde

De liefde te bedrijven zonder verplichtingen over en weer, is een fantasie die veel mannen en vrouwen aanspreekt. Voor een man is er niets bevredigender dan het versieren van een vrouw en haar mee te nemen naar huis of bijvoorbeeld het hotel. Voor vrouwen kan een man die zijn best doet en haar probeert de verleiden ook een erg opwindend spel zijn.

Seks met een onbekende die je net hebt ontmoet is daarom een populair rollenspel onder koppels. Je kunt ook een iets andere rol aannemen dan gebruikelijk. De man kan bijvoorbeeld de rol van rijke zakenman op zich nemen of de schoonmaker van restaurant waar zijn partner net even in haar eentje een hapje komt doen.

Age play

Bij age play is een rollenspel – en voor sommige mensen zelfs een lifestyle – waarbij één van de partners de rol aan van een veel jonger persoon op zich neemt. Het kan zijn dat de onderdanige de rol van baby, een kleuter of een opstandige tiener op zich neemt. De andere persoon neemt bijvoorbeeld de rol van vader, oom, leraar of begeleider aan. In het geval van een baby of kleuter is het bijvoorbeeld nodig dat de Dominant een luier verschoont, de submissive in bad stopt of voorleest. Voor de onderdanige ageplayer is het spel een manier om aan de werkelijkheid te ontsnappen en bepaalde verantwoordelijkheden los te laten. De Dominant geniet daarnaast van de controle over het kind en het gevoel van verantwoordelijkheid wat bij dit type rollenspel komt kijken.

“Voor de onderdanige ageplayer is het spel een manier om aan de werkelijkheid te ontsnappen en bepaalde verantwoordelijkheden los te laten.”

Het rollenspel kan daarnaast seksueel of niet seksueel van aard zijn. De meeste niet-seksuele ageplayers hebben een voorkeur voor dit rollenspel omdat zij bepaalde gebeurtenissen hebben gemist in hun jeugd. Het rollenspel wordt in dat geval gebruikt om ‘verloren tijd’ in te halen.

Pegging

Heteroseksuele met een voorliefde voor anale stimulatie fantaseren regelmatig over hoe het zou zijn om anaal gepenetreerd te worden door hun partner. Deze fantasie kan tot werkelijkheid gebracht worden door middel van pegging; een seksuele handeling waarbij de anus van de man gepenetreerd door middel van een voorbinddildo. Met behulp van een strap-on harnas kan de vrouw een voorbinddildo om haar heupen of taille bevestigen en zo de wens van haar partner in vervulling laten gaan. Voor vrouwen kan het daarnaast ook erg opwindend zijn om de rollen een keer om te draaien en zo te ervaren hoe het voelt om iemand te penetreren.

“Uit recente studies is gebleken dat bijna 90 procent van de vrouwen weleens over gedwongen seks fantaseert.”

Strap-on Black
Nursing

Er zijn maar weinig mensen die voor hun plezier naar de dokter gaan. De witte jassen, het uitgestalde medische gereedschap en een relatief vreemde die aan je zit, zijn hier onder andere de oorzaak van. Je weet van te voren nooit goed wat je precies kunt verwachten een doktersbezoek. Deze spanning heeft er onder andere voor gezorgd dat een rollenspel tussen patiënt en dokter steeds vaker voorkomt binnen de BDSM-scene. Een rollenspel tussen dokter en patiënt wordt Nursing of Medical Play genoemd. De Dominant is in dit geval de dokter of verpleegkundige, waar de submissive de rol van patiënt aanneemt. Hoe uitgebreid het spel wordt gespeeld is afhankelijk van beide personen.

Om het rollenspel meer diepgang te geven zijn er bijvoorbeeld zijn verschillende benodigdheden verkrijgbaar zoals een doktersoutfit, maar ook diverse speeltjes zoals een klysma, eendenbek of dilator.