Seks spelletjes Top 10!

Top 10 beste sex spelletjes die je gespeeld moet hebben

Heb jij af en toe het gevoel dat het seksleven met jouw lief wel wat pit kan gebruiken? Het spelen van opwindende sex spelletjes is een aanrader ‘to spice things up’. Door het spelen van spannende spelletjes vind je elkaar weer helemaal terug. Bovendien leer je vaak een kant van de ander die je misschien nog niet kende! Speel de 10 sexy seksspelletjes hieronder voor een waanzinnige avond samen.

#1 Dobbel locaties

Het enige wat jullie hiervoor nodig hebben is een kladblok of vel papier, een pen en een dobbelsteen. Schrijf 6 spannende locaties op waar jullie nog nooit seks hebben gehad en nummer ze. Je kunt locaties buitenshuis kiezen zoals het park, de auto of een verkleedhokje in een kledingwinkel. Maar je kunt ook kiezen voor locaties in huis. Denk aan het aanrecht of op de wasmachine.

Nu mogen jullie om en om dobbelen. Je kunt dit spel zo lang spelen als je wilt. Wil je het echt spannend maken? Dobbel dan één keer per dag een week lang. Zo hebben jullie met dit seks spel elke dag iets om naar uit te kijken! Tip: geen zin of geen inspiratie om locaties te bedenken? Met de Kama Sutra dobbelstenen zijn spannende plekjes en standjes al bepaald. Je hoeft dan alleen nog maar te dobbelen.

#2 Verstoppertje – de stoute versie

Bij dit sex spel is het niet de bedoeling dat jij jezelf verstopt, maar wel allerlei spannende dingen die jullie samen kunnen gebruiken. Denk aan verschillende seksspeeltjes of boeienbijvoorbeeld. Maar ook kun je massage-olie of een blinddoek verstoppen. Verstop ze omstebeurt in huis en zet een timer. Doe bijvoorbeeld een minuut. Laat je partner zoeken.

Wanneer hij of zij binnen de tijd iets heeft gevonden, is het aan jou om je geliefde daarmee te verwennen. Maar wordt er niets gevonden dan mag jij met iets naar keuze verwend worden! Door de eindeloze opties zal dit spelletje niet gauw vervelen.

#3 Erotische massages

Exotiq Body To Body Oil - 500 ml

Masseer elkaar om en om. Voor een beetje meer spanning kun je bijvoorbeeld verschillende massage oliën aanschaffen. Denk aan massage kaarsen of heerlijke eetbare massage oliën. Begin elkaar te masseren bij de voeten, kuiten, schouders of rug. Begin niet meteen bij de intieme plekjes van je partner, maar werk er langzaam naar toe.

Bijna daar? Wrijf en masseer dan eerst nog in de liezen om een beetje extra te plagen. Zo bouw je de seksuele spanning op. Gebruik bij voorkeur glijmiddel voor het masseren van de penis of vagina. Gewone massage oliën kunnen irriteren in die zones.

#4 Pot met erotische fantasieën

Schrijf ieder een aantal seksuele wensen op een kleine papiertje en stop ze allemaal in een pot. Spreek samen af hoeveel jullie er doen. Nu mogen jullie om en om een briefje uit de pot pakken. Het is de bedoeling dat jullie de wens op het papiertje in vervulling laten komen. Houd wel rekening met de grenzen van je partner. Schrijf daarom bij voorkeur fantasieën op waarvan je denkt dat je geliefde ze wel zal willen uitvoeren.

Je kunt alle briefjes in één avond uit de pot grabbelen, maar je kunt ook maandenlang dit erotische spelletje voortzetten door eens in de tijd de pot erbij te pakken! Tip: heb je geen inspiratie qua fantasieën? Misschien is dan een liefdesdoosje wat voor jou. In dit Tease & Please doosje zitten zo’n 100 briefjes met spannende opdrachtjes erop.

#5 Rollenspel

Een sexy rollenspel is het zeker waard om uit te proberen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Denk aan een verpleegster en patiënt, schoolmeisje en leraar of politieagent en crimineel. Het leuke aan een rollenspel is dat je even iemand anders mag zijn. Dat kan heel bevrijdend aanvoelen waardoor je misschien wel iets meer durft dan normaal. Zorg er wel voor dat je iets kiest wat jullie allebei leuk vinden om te spelen.

Je kunt je erotische rollenspel nog leuker maken door een bijpassend kostuum of lingerie setje te kiezen. Wanneer jullie hebben besloten dat jullie wel een rollenspel willen spelen, kunnen jullie eventueel samen door de collectie rollenspel lingerie of kostuums scrollen om te bekijken wat het gaat worden!

#6 StrippokerKama Sutra Speelkaarten

Met strippoker voer je langzaamaan de seksuele spanning tussen jullie op. Bij elke ronde moet de verliezer een kledingstuk uittrekken. Jullie kunnen nog een stapje verder gaan door daarna ook nog seksuele handelingen toe te voegen wanneer alle kleren uit zijn. Houd je niet zo van poker? Je kunt ook een ander kaartspel spelen. Pesten bijvoorbeeld. Maar denk ook eens aan het spelen van een videogame of kussengevecht.

Alles is mogelijk, zolang één van jullie maar kan winnen en je meerdere rondes kunt spelen. Zo geven jullie samen een eigen draai aan het opwindende sex spelletje strippoker. Tip: op de Kama Sutra speelkaarten van het merk Tease & Please staan niet alleen de gebruikelijke figuurtjes en cijfers, maar vind je ook verschillende standjes. Met deze kaarten krijgen jullie een zetje in de goede richting dus!

#7 Blinddoeken

Gebruik een sjaal, doek, stropdas of een echte blinddoek om de ogen van je partner te bedekken. Omdat je het zicht wegneemt, komen andere zintuigen op scherp te staan. Hier kun je leuk mee spelen door te kietelen met een kietelaar of delen van het lichaam te masseren. Lik, aai, mep en masseer om elke zenuw in het lichaam van je partner te teasen.

Draai daarna de rollen om. Je kunt dit blinddoekspelletje ook nog combineren met lekker en erotisch eten. Voer je lief bijvoorbeeld aardbeien met chocola of laat je partner iets van je eigen lichaam proeven…

 

Rode lange kietelaar Satijnen Blinddoek Shhh

#8 Tijdbom

Voor dit seks spel heb je een zandloper, timer of wekker nodig. Zodra de tijd ingaat mogen jullie om en om elkaar zoenen, strelen en eigenlijk alles doen wat bij voorspel hoort. Er mag alleen gedurende de tijd niet gepenetreerd worden! Dat zorgt ervoor dat de spanning stijgt en dat jullie elkaar aan het einde misschien wel meer willen dan ooit.

Jullie mogen zelf bepalen hoeveel tijd jullie het voorspel geven, maar laat het ten minste 15 minuten duren om het spel uitdagend te houden. Je zult zien dat een teasing sex spelletje een goede manier is om elkaars lichaam te leren kennen. Ook zou het zomaar eens kunnen zijn dat jullie meer te weten komen over wat de ander fijn vindt. Zodra de tijd om is, mogen jullie “all the way”!

#9 Doen, durven of de waarheid (Truth or Dare)Truth or Dare - Erotische Editie

Dit populaire (kinder)spelletje kun je gemakkelijk een sexy twist geven! Schrijf eventueel vooraf kaartjes met vragen en opdrachten erop zodat je altijd inspiratie bij de hand hebt. Vraag nu omstebeurten aan elkaar ‘doen, durven of de waarheid’. De ander mag één van de drie kiezen waarna jij een vraag mag stellen of een opdracht mag geven.

Het is een leuke manier om een beetje jullie seksuele grenzen te verkennen en nieuwe dingen te proberen! Maar ook kun je meer over elkaar te weten komen. Bepaal zelf of dit sex spel ‘licht erotisch’ wordt of ‘groundbreaking sexy’. Tip: kun je geen pikante vragen en opdrachten verzinnen? Het spelletje Openhartig bevat 100 kaartjes met allerlei vragen en opdrachtjes!

#10 Erotische dobbel- en bordspellen

Last but not least. Haal erotische spelletjes in huis! In enkele andere tips hierboven deed ik al een suggestie hier en daar, maar er zijn nog veel meer erotische (bord)spellen, kaartspellen (met opdrachten) en sex dobbelstenen die voor een sexy avond kunnen zorgen. Ze zijn geschikt voor wanneer jullie bijvoorbeeld zelf niet zoveel inspiratie hebben of gewoon heerlijk willen experimenteren.

Je kunt kiezen voor een uitgebreid bordspel zoals Ultiem Verlangen (aanrader!) waarbij je veel verschillende opdrachtjes doet, maar ook voor iets simpelers zoals Kama Sutra dobbelstenen met diverse standjes erop.