Onze favoriete vegan producten

Ga voor 100% plantaardig en cruelty free

Kies voor producten die een stuk minder schadelijk zijn voor milieu en dierenwelzijn! Net als in andere productgroepen, zijn niet alle sexual wellness producten volledig vegan. Zo bevatten de meeste condooms bestanddelen die uit dierlijk zuivel geëxtraheerd zijn om latex mee te behandelen en zijn BDSM-producten veelal vervaardigd uit dierlijk leer.

Bij PlayForFun omarmen wij iedere lifestyle en moedigen wij bewustwording voor een beter milieu en een betere leefomgeving aan. Daarom hebben wij speciaal voor de (potentiële) vegans onder ons een aantal 100% veganistisch verantwoorde producten geselecteerd. Dit zijn duurzame producten zonder dierlijke bestanddelen, zodat jij - ook als het om jouw sexual wellness gaat - verantwoord en cruelty free kunt genieten van spetterende hoogtepunten.

 

Ervaar jouw orgames op een heel ander niveau!

Streef jij naar duurzaam tussen de lakens? Met onze vegan toys beleef jij jouw intense greengasms op een heel ander niveau! Onze vegan toys zijn 100% veganistisch verantwoord en bevatten geen dierlijke bestanddelen. Met onze vegan sextoys en biologische en veganistische glijmiddelen en oliën ga je ook in de slaapkamer voor meer groen. Vegan toys nemen een tal aan voordelen met zich mee, ze zijn niet hormoonverstorend, minder schadelijk voor het milieu en dierenwelzijn en je geniet cruelty free van intense orgames.

Wat is jouw favoriete vegan sextoy?

Omarm jouw vegan lifestyle ook in de slaapkamer en maak jouw collectie aan sextoys helemaal compleet met bijvoorbeeld een vegan bondage set en veganistische condooms. Met deze duurzame producten gaan jullie voor 100% plantaardig in de slaapkamer. De verwarming hoef je niet aan te laten, want ook van deze sextoys krijg jij het warm genoeg in de slaapkamer! Maak jouw seksuele reis helemaal compleet en kom erachter welke vegan toys het beste bij jouw seksleven passen.

Welke vegan toys zijn er allemaal?

Er zijn verschillende vegan toys, de een om het bondage avontuur nóg spannender te maken en de ander om jouw solo-avontuur tot ongekende hoogtepunten te brengen. Weet jij al waar jij het warm of koud van krijgt? Wij hebben een aantal vegan sextoys voor jou op een rijtje gezet:

    • Met een vegan bondage set ben jij niet snel uitgespeeld tussen de lakens. Neem het zicht van jouw partner weg met een blinddoek en laat jouw fantasie op de vrije loop. Een vegan bondage set bevat verschillende BDSM toys die voor 100% diervriendelijk zijn en makkelijk schoon te maken.
    • Glazen dildo’s kun je aanpassen naar de gewenste temperatuur, geniet van warme avonturen in de winter of ga voor ijskoud op hete zomeravonden.
    • Glazen buttplugs zijn perfect als je op zoek bent naar een stevige buttplug. Voor elke gebruiker vind je verschillende soorten glazen buttplugs!

Het grootste voordeel van glazen sextoys is dat ze zijn gemaakt van hypoallergeen, je kunt er dus geen allergische reacties van krijgen! En je bepaalt zelf hoe heet je ze maakt...

Veilig, ecoproof & cruelty free

Onze vegan sextoys zijn 100% veganistisch verantwoorde producten. In jouw vegan BDSM toys zitten dan ook geen dierlijke bestanddelen. Jouw vegan seksleven maak je helemaal compleet met een natuurlijke massageolie. Geef elkaar voor jullie vegan avontuur een overheerlijke massage met een natuurlijke olie. Deze natuurlijke oliën zijn vrij van parabenen en glycerine. In ons assortiment aan biologische en veganistische producten vind je naast natuurlijke massage oliën veganistische condooms en biologisch & veganistisch glijmiddel.

Vallen gewone condooms niet in de smaak? Onze veganistische condooms zijn gemaakt van distel extract en natuurlatex en zijn verkrijgbaar met én zonder smaakje. Net zoals elke andere condoom kun je een veganistische condoom maar één keer gebruiken.