Samen genieten: Duo vibrator

How to… een duo vibrator gebruiken

Een seksspeeltje is allang niet meer alleen voor solo-gebruik bedoeld. Tegenwoordig zijn er verschillende toys verkrijgbaar waar jullie samen – gelijktijdig! – van kunnen genieten! De duo vibrator is hiervan het meest bekend en populair. Het zien van zo’n speeltje roept bij veel mensen nog wat vragen op. Want hoe gebruik je nou zo’n koppeltoy? Lees hier alles dat je moet weten over het gebruik ervan!

Gelijktijdig genieten van een duo vibrator

Een van de meest populaire koppeltoys is de duo vibrator. Dit vibrerende speeltje is speciaal bedoeld om tijdens penetrerende seks te gebruiken, waarbij jullie samen kunnen genieten van de trillingen.

Hoe kunnen wij deze koppeltoy het best gebruiken?

  • Inwendig gedeelte voor g-spot stimulatie
  • Uitwendig gedeelte voor clitorisstimulatie
  • Te gebruiken tijdens penetratie
  • Vibraties die zowel haar als hem bevredigen

De duo vibrator bestaat uit een inwendig én uitwendig gedeelte, die beiden trillingen afgeven. Het smalle gedeelte wordt door de vrouw vaginaal ingebracht en stimuleert haar g-spot, terwijl het uitwendige deel op haar clitoris rust. Het gedeelte dat wordt ingebracht is zodanig ontworpen dat er voldoende ruimte voor penetratie is. Zo kan ook hij meegenieten van de vibraties.

Wist je dat… penetratie met een ingebrachte duo vibrator ervoor kan zorgen dat hij nóg meer geniet, doordat de vagina nauwer wordt?

We-vibe

We Vibe SyncWe-Vibe is bij uitstek het merk dat de duo vibrator op de kaart heeft gezet. De We-Vibe Sync is een koppel vibrator met een verstelbaar tussenstukje, waardoor het speeltje zo versteld kan worden dat het perfect passend is voor ieder koppel. Door een juiste pasvorm blijft het speeltje goed op zijn plek zitten.

Speeltjes van We-Vibe worden aangeleverd met een afstandsbediening. Maar wat de speeltjes zo uniek maken is dat ze gekoppeld kunnen worden aan jouw mobiele telefoon. Via de We-Connect app kan jij jouw We-Vibe zelf aansturen. Ook kan je met deze app zelf vibratiepatronen samenstellen.

 

We vibe gebruik

Welke andere duo vibrators zijn er?

Lelo Ida

lelo ida

De Lelo Ida is een luxe speeltje dat een vergelijkbare werking heeft met de duo vibrator van We-Vibe. Waar dit speeltje zich echter in onderscheidt, is de roterende functievan het deel dat vaginaal wordt ingebracht. De bijgeleverde afstandsbediening beschikt bovendien over de SenseMotion-technologie. Dat betekent dat het speeltje reageert op de bewegingen die je maakt met de afstandsbediening.

Ook geschikt voor solo-gebruik!

Satisfyer pro-4-couples

Satisfyer Pro 4 Couples

 

Ook dit innovatieve speeltje van Satisfyer, de Satisfyer Pr0 4 Couples, is speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens de seks. Uniek bij dit speeltje is dat het uitwendige gedeelte bestaat uit een luchtdrukvibrator. Door middel van luchtdrukgolven wordt de clitoris gestimuleerd, terwijl het inwendige deel vibraties geeft die haar en hem stimuleren.

Een duo vibrator is ook goed te gebruiken door lesbische koppels. Een van de twee kan het speeltje inbrengen, terwijl de ander bovenop haar zit en kan meegenieten van de vibraties. Een duo vibrator dat zeer geschikt is voor twee vrouwen is de JimmyJane Ascend 7

Goedkope koppelvibratorsSatisfyer Partner Koppel Vibrator

Tips bij het gebruik van een duo vibrator

Gebruik glijmiddel

Vrijen in combinatie met een seksspeeltje voelt voor sommigen als ‘even wennen’. Het is natuurlijk de bedoeling dat jullie beiden er van genieten. Om het zo comfortabel mogelijk te maken, wordt het gebruik van glijmiddel aangeraden. Zo verloopt de penetratie soepel. Check voor gebruik wel het materiaal van jullie koppeltoy. Speeltjes van siliconen materiaal reageren namelijk niet goed op glijmiddel op siliconen basis. Kies daarom liever voor een glijmiddel op waterbasis.

Verschillende standjes

De meeste duo vibrators zijn zo ontworpen dat jullie er in ieder gewenst standje van kunnen genieten, zonder dat het speeltje verschuift. Toch leert de praktijk ons dat niet ieder standje voor iedereen even prettig aanvoelt tijdens het gebruik. Ik raad jullie daarom aan om te experimenteren welk standje voor jullie fijn voelt en welke juist niet.

Tip! Doggystyle is een zeer geschikt standje om een duo vibrator bij te gebruiken. Indien nodig kan de vrouw het speeltje vasthouden. Ook de missionaris, de cowgirl en zijwaarts zijn geschikte posities.

Andere seksspeeltjes voor koppels

Bovenstaande koppeltoys zijn geschikt voor zowel inwendig- als uitwendig gebruik. Om samen van een koppeltoy te genieten, kunnen jullie ook gebruik maken van andere soorten duo speeltjes:

  • De voorbinddildo. Dit is een speeltje dat – in combinatie met een harnas of ‘broekje’ – door een vrouw wordt gedragen. Op deze manier crëeert zij een ‘penis’ waarmee zij haar partner kan penetreren. Er bestaan ook dubbele voorbinddildo’s die de draagster gelijktijdig bevredigt.
  • De rechte dubbele dildo. Deze dubbele dildo heeft een langwerpig model, met aan beide uiteinden de vorm van een penis. Vanwege het flexibele materiaal, is het geschikt voor partnergebruik. De uiteinden kunnen zowel vaginaal als anaal worden ingebracht.
  • Vibrerende cockring. Een klassiek speeltje dat perfect geschikt is voor partnergebruik. De man kan de ring tijdens de seks om zijn penis dragen, terwijl het vibrerende gedeelte op haar clitoris rust.
  • De seksschommel. Dit is een hulpstuk waar jullie samen gebruik van kunnen maken tijdens het vrijen. De schommel maakt het mogelijk om op een unieke wijze in verschillende posities te genieten van seks.

Seks op afstand

Samen genieten van seks is niet altijd voor iedereen weggelegd. Toch is het tegenwoordig vrij eenvoudig om op afstand seks ‘met elkaar’ te hebben. De speeltjes van We-Vibe kunnen gekoppeld worden aan je mobiele telefoon. Door middel van de We Connect app kan het speeltje wereldwijd worden aangestuurd.

  • Laat jouw partner op afstand je We-Vibe speeltje bedienen via de app
  • Meerdere speeltjes kunnen gelijktijdig worden gekoppeld, zodat jullie controle hebben over elkaars speeltje.