Een ontspannend seksleven

Alle tips voor een ontspannend seksleven verzameld!

In september krijgen de meesten van ons te maken met een reality check: terug van vakantie, terug naar werk of school. Dan kan het nog best lastig zijn om weer in een fijn ritme te zitten, waarin jij dat relaxte gevoel van de vakantie kan vasthouden. Wil jij die ontspanning houden en doorvoeren in de slaapkamer? 

Stress verminderen? Seks helpt!

seks en stress
Als je niet lekker in je vel zit, zal het in de slaapkamer niet veel beter gaan. Stress verlaagt je libido, terwijl het juist kan helpen om je te ontspannen. Stress verminderen met seks, daar zeg jij toch geen ‘nee’ tegen?

De 9 beste gezondheidsvoordelen van seks!

seks is gezond
Dat seks gezond is, wist we al wel. Het zorgt voor ontspanning en maakt gelukzalige hormonen aan. Maar wist jij dat seks bijvoorbeeld ook heel goed is voor je huid en haar? Seks heeft dus vele gezondheidsvoordelen.

Te moe voor seks? Breng de (ont)spanning terug!

te moe voor seks
Een drukke baan of studie, sociale contacten onderhouden en daarnaast ook nog eens het huishouden op orde houden. Soms ben je simpelweg te moe voor seks. Heel begrijpelijk. Maar hoe zorg je ervoor dat je ondanks je vermoeidheid toch de energie kan vinden om intiem te zijn met je partner? 

De beste tips voor erotische massage verzameld!

erotische massage
Op zoek naar wat variatie in de slaapkamer en zijn jullie het standaard voorspel wel een beetje zat? Dan is een erotische massage misschien precies wat jullie zoeken! Om de spanning lekker op de bouwen kunnen jullie veel verschillende delen van elkaars lichaam verwennen.

Een beter seksleven met mindfulness

mindful seksleven
Mindfulness is goed. Mindfulness is fijn. Hoewel het vaak wordt gelinkt met zaken als depressie, angst en emotionele onrust, kan het ook worden toegepast in ons seksleven. Met mindfullness ga je namelijk bewuster leven. Dus óók meer bewust ervaren hoe jouw seksleven is!

Calorieën verbranden doe je het snelst met déze sex standjes!

sexercise
Wil je afvallen, maar ben je niet zo’n sportfreak? Geen probleem! In bed kan je plezier hebben en tegelijkertijd calorieën verbranden. Dus trek een sprintje richting slaapkamer en geniet ervan.